HVORNÅR

30 maj, 2024

10:00 - 14:00

HVOR

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501, Hedehusene, 2640

Kom med FUT Erhvervs klub til ROCKWOOL Danmark.Med FUT Erhvervsnetværk vil vi skabe dialog, etablere kontakter og venskaber, dele og tilegne viden, diskutere aktuelle problemstillinger. Kort sagt, ønsker vi at skabe et stærkt brancherelateret netværk på kryds og tværs af leverandørerne og tømmerhandlerne i byggebranchen.

Hvor og hvornår:

Netværksmøde afholdes den 30. Maj kl.10.00, hos ROCKWOOL Hovedgaden 501, 2640 Hedehusene.

ROCKWOOL Danmark, en del af den verdensomspændende ROCKWOOL koncern, som har rødder tilbage til 1909 i Danmark. Fra deres første fabrik i Hedehusene, åbnet i 1937, har de kontinuerligt udviklet deres produktion og ekspanderet deres sortiment. I dag er de blandt verdens førende producent af stenuldsbaserede løsninger. Mens de i Danmark primært er kendt for deres løsninger til bygningssektoren, omfatter ROCKWOOL koncernen også flere brands, der hver især leverer stenuldsbaserede løsninger til en bred vifte af formål. Hos ROCKWOOL stræber de efter at levere bæredygtige og effektive løsninger, der adresserer en mangfoldighed af behov på tværs af forskellige industrier.

Dagens program:

10.00 Velkomst og kaffe med brød i ROCKWOOL’s kantine. Kort præsentation af ROCKWOOL – fokus på tiltag ifht. bæredygtighed. Gennemgang af deres ny-renoverede bygning (DGNB Guld) og sundheds certificering (WELL).

11.30 Besøg ROCKWOOL Innovation Lab. Introduktion til fremtidens produkter. Sandwich og sodavand

13.30 Forventet afslutning

Tilmeld dig Netværksmødet og/eller fabriksbesøget:

Kontakt Per Rasmussen, pra@fut.dk eller mobil: 20257709