Vores fortælling

Hvor der handles, der bygges

I Danske Byggecentre arbejder vi hver dag på at gøre det nemmere, billigere og mere effektivt at bygge og renovere over alt i Danmark. Vi er med, hvor kontorhuse, boliger og kulturcentre skyder op. Hvor nye byrum og oplevelser opstår. Hvor der energirenoveres og -optimeres. Vi leverer de kvalitetsmaterialer, det værktøj og den rådgivning, der skal til, for at bygherrer, ingeniører og arkitekter kan sætte nye projekter i søen og få økonomien til at løbe rundt – både i byggeriet og i Danmark.

En professionel byggepartners

Alle kan sælge et læs træ, en spand maling eller et vindue. Men det er ikke alle, der kan følge varerne til dørs med professionel rådgivning. Hos Danske Byggecentre finder du specialister inden for alt fra indkøb til materialeviden og logistik. Derfor kan vi ikke bare rådgive dig om, hvilke byggematerialer, der vil løse din opgave bedst, men også hvordan du sparer mest muligt på budgettet undervejs.

Livskvalitet leveret til døren

For os er målet ikke bare kvalitet, men livskvalitet – forstået som gode materialer, der giver kvalitet i hverdagen, gennemtænkt rådgivning der tager hensyn til miljø og bæredygtighed samt smukke bygninger, der giver oplevelser og stimulerer vores sanser. Derfor har mange byggecentre også specialister i bl.a. energirenovering og optimering af indeklima.

Vores fortælling vidner om at, det ikke er lysten, der mangler, når det gælder nybyggeri og renovering. Men økonomien skal jo også hænge sammen. Og den disciplin er medlemmerne af Danske Byggecentre eksperter i. Dygtige rådgivere viser, hvordan omkostningerne holdes nede og kvaliteten oppe. Rutinerede indkøbere skaffer de helt rigtige priser, og trænede logistikfolk sørger for at alt leveres til tiden.